Rady, tipy, návody

Technológie tlače Thermal Transfer vs. Direct Thermal. Aký je medzi nimi rozdiel a čo to znamená?

Pravdepodobne ste sa už stretli s pojmom "Direct Thermal (DT)" alebo "Thermal Transfer (TT)". Väčšinou sa tieto názvy objavujú v parametroch výrobkov, ako sú tlačiarne štítkov (známe aj ako termotlačiarne), pásky do štítkovačov, samolepiace štítky a atramentové pásky. Viete však, čo v skutočnosti znamenajú? Neviete? V tomto článku vám povieme všetky dôležité informácie, ktoré o tejto téme potrebujete vedieť.

Detail článku

Aké sú pásky pre štítkovače DYMO? A ako si vybrať tú správnu?

Spoločnosť DYMO je popredným výrobcom nielen štítkovačov a tlačiarní štítkov. Samozrejme, ich portfólio je širšie aj o spotrebný materiál pre ich stroje, ako sú papierové etikety alebo pásky do štítkovačov, na ktoré sa tu zameriame. Na trhu pôsobia už viac ako 60 rokov a po celý tento čas sa špecializujú na štítkovače, takže je jasné, že patria medzi lídrov na trhu. Ako sme už spomenuli, špecializujú sa aj na spotrebný materiál pre svoje štítkovače a tlačiarne štítkov, a to sú pásky a papierové rolky a etikety. V našom minulom článku sme vysvetlili produktové rady pások Brother, ale čo tie od spoločnosti DYMO? V čom sú pásky od tohto veľmi uznávaného výrobcu iné? Radi vám poradíme, na čo sa zamerať pri výbere...

Detail článku

Prečo si zaobstarať skener dokumentov?

Často prehliadanými zariadeniami pre vašu kanceláriu, firmu alebo domácnosť sú skenery dokumentov. Najmä výrobcovia multifunkčných tlačiarní ich označujú za nepotrebné a nahraditeľné. Automatický podávač multifunkčnej tlačiarne má v porovnaní so skenerom dokumentov veľmi obmedzenú životnosť. Podávač MFP je určený len na každodenné príležitostné skenovanie a kopírovanie štandardných dokumentov so štandardnou gramážou 80 g/m2.

Detail článku
12345678...151617