Rady, tipy, návody

Objavte tlačiarne značky Konica Minolta

Svetoznáma japonská spoločnosť Konica Minolta zaujíma medzi inými spoločnosťami zaoberajúcimi sa kancelárskou technikou a spracovaním dokumentov veľmi významnú pozíciu. Konica Minolta sídli v Marunouchi, Chiyoda, v Tokiu a svoje pobočky dodnes otvorila už v 49 krajinách sveta. Svoje obchodné zastúpenie rozšírila na viaceré krajiny sveta, takže v súčasnosti predáva svoje výrobky v Amerike, Ázii a Tichomorí, v Európe, na Strednom východe i v Afrike.

Detail článku

Dopyt po priamej tlači z mobilu stúpa. Viete, ako na to?

Moderné mobilné telefóny ponúkajú atraktívny dizajn, dostatočnú kapacitu vnútornej pamäte, primeraný výkon a množstvo užitočných funkcií. Niet preto divu, že inteligentné telefóny reprezentujú plnohodnotné zariadenia, ktoré dokážu konkurovať tabletom i prenosným počítačom. Smartfóny využívame na online nákupy, vykonávame nimi bezhotovostné platby, používame ich na navigovanie, či vzdelávanie, no to nie je ani zďaleka všetko. Perfektné služby nám preukážu pri tlači pracovných podkladov, dokumentov alebo fotografií.

Detail článku

Kyocera – perla kancelárskej techniky

Japonská spoločnosť Kyocera priniesla do stredoeurópskeho regiónu zázemie silnej, celosvetovo rešpektovanej firmy a pomerne široké portfólio kvalitných produktov. Popri efektívnych solárnych článkoch, mobilných telefónoch alebo špičkových keramických nožoch si však osobitnú pozornosť zaslúžia moderné tlačiarne a sofistifikované multifunkcie, ktoré pracovným kolektívom i jednotlivcom pomáhajú nekompromisne zdolávať aj tie najnáročnejšie výzvy.

Detail článku

Nehoda s rozsypaným tonerom? Vďaka týmto radám nenecháte nič na náhodu a oblečenie bude zasa ako nové

Výmena tonera na laserovej tlačiarni je pomerne jednoduchá záležitosť, no o odstraňovaní jemného tonerového prachu z trička či nohavíc sa to však už žiaľ povedať nedá. Aj keď takéto „maléry“ nie sú veľmi časté, občas sa len predsa stanú. Ako teda efektívne a pokiaľ možno čo najšetrnejšie odstrániť z odevných kúskov toner? Všetko užitočné sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Detail článku
12345678...151617