Rady, tipy, návody

Kde umiestniť tlačiareň? Poradíme vám!

Vďaka dlhoročnému vývoju a inováciám sa súčasné tlačiarne môžu pochváliť profesionálnou kvalitou tlače, ktorá ide ruka v ruke s vysokou rýchlosťou výtlačkov. Tlačiarne prirodzene potešia množstvom šikovných funkcií a tiež ergonomickým dizajnom i kompaktnými rozmermi. Tlačiarne tak nezaberú veľa miesta, no aby práca s nimi bola naozaj príjemná a jednoduchá, mali by sme pri ich umiestnení v domácnosti či v kancelárii predsa len dodržať zopár základných odporúčaní.

Detail článku

Atramentové a laserové tlačiarne Brother

Spoločnosť Brother patrí vo svojom obore k užšej svetovej špičke. Firma má na konte spoľahlivé skenery, šikovné tlačiarne štítkov a tiež prvotriedne atramentové či laserové tlačiarne vyšperkované viacerými užitočnými funkciami. Nie je teda vôbec žiadnym prekvapením, že tlačiarne z dielne tejto rešpektovanej značky dokážu napriek obrovskej konkurencii v pravidelných intervaloch získavať prestížne medzinárodné ocenenia.

Detail článku

Spoznajte možnosti značenia elektrických vodičov a vyberte si najvhodnejšiu alternatívu

Značenie izolovaných elektrických vodičov upravujú viaceré technické normy. Značenie vodičov farbami alebo číslicami má na jednej strane za úlohu zvýšiť bezpečnosť osôb i majetku a na strane druhej prispieť k zjednodušeniu montážnych prác, revízií, údržieb či opráv. Keďže pri značení vodičov a káblov prichádzajú do úvahy rôzne alternatívy, pozrieme sa na ich slabé i silné stránky.

Detail článku

Pasy nie sú iba záležitosťou osôb či spoločenských zvierat. Po novom ich už musia mať na svojich cestách aj rastliny.

Ak sa možno nevenujete profesionálnej výsadbe, šľachteniu, výrobe, pestovaniu alebo rozmnožovaniu rastlinných materiálov, tak vás v záplave správ o novom koronavíruse s najväčšou pravdepodobnosťou táto informácia obišla. No ak plánujete vykonávať spomenuté činnosti, poprípade chcete uvádzať rastliny na európsky trh alebo ich premiestňovať v rámci územia EÚ, mali by ste spozornieť.

Detail článku
12345678...151617