Rady, tipy, návody

Aké sú náklady na tlač adresných štítkov vo vašom eshope?

Väčšina z vás, ktorí prevádzkujú eshop, rieši ako tlačiť štítkov s adresou na balíky. Na podobné otázky narážam veľmi často v diskusiách aj inde. Pokiaľ s eshopom začínate, určite máte plnú hlavu všetkého, kde vziať tovar, ako ho naceniť, kde ho uskladniť, ako zabaliť, naplniť eshop, napojiť sa na prepravcu a minimálne ďalšie bambilión vecí. Väčšina z vás z toho má hlavu ako pátrací balón. Nedivím sa vám. Tým rovnakým som si prešiel tiež.

Detail článku

Tlačiarne štítkov nepodceňujte. Dokážu byť efektným nástrojom marketingu

Informácie, marketing a komunikácia s klientmi alebo zákazníkmi dnes hýbu svetom. Techniky marketingu dnes bežne využívajú známe osobnosti, politici no a samozrejme podnikateľské subjekty. Tie dokonca ak chcú byť súčasťou dynamicky rozvíjajúceho sa sveta, musia neustále hľadať nové spôsoby a možnosti, ako osloviť alebo informovať svojich súčasných či potenciálnych klientov.

Detail článku

Tlačiť štítky na produkty interne alebo externe?

Štítky vo výrobných odvetviach pomáhajú zlepšovať zásobovanie, zvyšujú úroveň produktivity práce a tiež informujú, upozorňujú, chránia či predchádzajú pracovným úrazom. Štítky na tisíckach produktov v obchodoch zasa majú pritiahnuť pozornosť zákazníkov a prispieť tak k zvýšeniu predaja výrobkov. Požiadavky na kvalitu štítkov sú vo všeobecnosti veľmi náročné. Dajú sa teda tlačiť kvalitné štítky na produkty in-house alebo je potrebná externá výpomoc firmy vyrábajúcej štítky na mieru?

Detail článku
123...56789...151617